Jom Jalan-Jalan......

                                                        
  Genting Highland

Asal tengok pix ni mest taw ni laa Genting,,,

Apsal xiQ ckap cam2, tgok jer laa kaler dye, so colourful kan... tue laa Genting Highland... Lebih dikenali sebagai  Taman Tema Malaysia..... huhuhh... xiQ ingat lagi tyme im still younger, my babah mesti driving bawak kami pgi ni tmpat.... Setiap kali musim cuti laa.... setahun mahu 4 ke 5 kali..hahha... pastu bla da bsaQ ni,kena plak tggal kat Sabah,... huhuhhhh... Rndu nak maen kat Genting,,,, sejuk lagi.... huhu...

Akhirnya tercapai jgak hasrat hati nak pi Genting....Kali ni, bkan bbah drive, tapi xiQ plak yg drive... tapi gilir2 gn babah jgak... hahha.... [bloom d trust, padahal macam to hai da ni] hahha..... pegi kat Genting lpas solat Jumaat smpai dalam pukul 3 ptg rasanya... huhu.... Sampai jer, huhhhh, i said the truth, parking punyer payah nak cari.... dari tgkat 16, cari punye cari parking... akhirnye jmpa gak kat 13th floor.... gler r...

penuh gile....  sesak nafas mencari car park....

Mula-mula smpai jer, my lower bo dah menghidu dah haruman Durian Moa San.. huhhh, sedap gler.... Sekilo Rm 29.70... biar pon mahal, Durian Moa San tetap yg terbaik.... berliur plak... Mula -mula tanye2 dlu.... last2 blah arr.. mahal gler......

Haishh, kempunannya.....

 Dengan gembiranya kami sekeluarga pun pegi r msuk p bangunan Genting Indoor Games.... wahahaha.... hepi... Dapat main pelbagai jenih   jenis minan... huhuhhh,,,, hepi gak laaa.... walaupon otak kepala pening sbab jalan bengkang bengkok tadi...  hmmm...

Menara Eiffel.. Genting.......






Picture Genting Highland Indoors Park
                                                       Game paling bodoh siowtt........


huhhhhh.....

Lpas abes temankan adQ2 xiQ men ni mainan, kira dah puas laa maen, xiQ pon bwak laa dorg pegi luaq, tmpat babah tunggu..... di sinil;ah tmpatnya... haha... buat ape kat sini?? nak taw wat ape??? Jom tg0k... tehee.........

"Mana babah ni....?? Lamanya...."

Tadaaaa... Wah, dapat durian Runtuh... hahah.... Durian Moa San rr... 
Akhirnya datang gak blik pi sini.... hahhahahahaha,......

Meh makan sekali jom... hahah.....

  Mcm ni sebijik pon dah harge RM50.... Perghhhhhh...... Tapi dalam dyer memang sedap... Sumpah x tipu... huhuh...... rasa seulas macam da rasa sebijik durian kampong da..... huhuu..... Sedap glerr...... huh, Bunyi plak pero0ot ni.....   Tetap x lupakan awek xiQ.. lbih2 lg tgh  makan..... huhu... lpas jer mamam thats Durian, trus pgi ronda2 Genting.....
I Love Genting........

With my sister..... Lula....

X dapat naik.... waaaaaa

Patung Liberty live in Genting.....
huhuhuhu..... Dah puas r0und-round kat Genting indoor theme park...  rasa lapar plak pero0ot... huhuuuhh.... Lapar..... Ingat kat awek xiQ... nape laa dye x iko00t...huhuuk. Last2, terjumpe ni signboard... Macam pnah                  nampak jer....

      KFC laaaa.....!! .fav awekQ ni....haha..... Walaupon hrga mahal ckit kat cney,,, 
perjuangan untuk makan tetap diteruskannn...

Wahhhh,,, sdapnyewwww....

Makan jer laaaaaa......

Lepas makan, kami ronda-ronda lagi  sluruh Genting, Then barulah go to home..
Puas???? Memang xpuas langsong satu ari jer kat genting.....

Tempat penginapan kami dulu-dulu........

Sori,pinjam riben babah... hahaha

Peace.....  v(",)v


Tunggu Babah.... Biler nak balik ni....
Fuhhh,, sejuknyer.... huhuhu..... sian xiQ xde jaket... :-p

sambil-sambil.... bergambor laaaa..... teheheheeeee


With my very crazy sister.. Lula,,,,
 . 

.
.





Cazy face........rite...????
 . 

.
.




Erghhhhhh.......Love my siblingssssss...
 . 

.
.



 . 

.
.




ceq nak blik da.... babai Genting.....


Babaiii...... ahahhhhaaa........




xiQ...










2 comments:

Cdalove Pelangiewarnawarnie 23 April 2011 at 08:50  

i envy eu Mohd Haziq Putra Azmee...

Mohd Haziq Putra Azmee 24 April 2011 at 21:54  
This comment has been removed by the author.

Post a Comment

Nur Yasira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Mohd Haziq Putra + Nur Yasira

Daisypath Anniversary tickers

Total PageViews

About This Blog

Hanya Sekadar Luahan Hati yg ingin dikongsi...Lebih Baik aku Menulis dari Tidur Terus.... ^_^ Biarkan Jari yang berkata-kata sambil menari tanggo di atas keyboard. :D
Powered by Blogger.

Popular Posts

Haziq's Followers

About Me

My photo
aku adalah aku. hanya ingin berkongsi luahan hati dan ilmu yang ada serba sedikit. tersilap kata, terkasar bahasa sehingga menusuk kalbu pembaca adalah tidak disengajakan sama sekali. (",)y.. te hee

Popular Posts